Nieuws

Steun ons met de Rabobank clubactie

Vandaag is de de Rabobank clubactie gestart. Door het stemmen op onze vereniging kunt u er voor zorgen dat we weer een extra zakcentje kunnen bijschrijven in onze clubkas. In totaal stelt de Rabobank een bedrag van € 210.000 ter beschikking in 2017. Stem daarom als lid van de Rabobank op onze vereniging CV de Pintewippers maar stem ook op Stichting Boerenmert Hapert. Dus je kunt 2x stemmen op de Pintewippers en 2x stemmen op de Boerenmert. Vergeet ook andere bevriende verenigingen niet.

Laat je stem niet verloren gaan

Als je zelf geen lid bent van de Rabobank maar iemand die je kent wel, maak hen attent op de mogelijkheid om op onze vereniging te stemmen en laat hen weten welke activiteiten wij opzetten in Hapert om de leefbaarheid te vergroten. Ieder lid mag 5 keer stemmen en 2 keer op dezelfde vereniging. We willen het geld wat we ontvangen voor de stemmen op de Pintewippers besteden aan het ondersteunen aankopen nieuwe steken voor de jeugdraad en voor de aankleding van de Boerenmert. Laat je stem zeker niet verloren gaan.

Stemmen kan (bijna) overal

De stemperiode is van donderdag 6 april tot en met zondag 30 april 2017. Met een persoonlijke inlogcode kunnen de leden hun stem via internet uitbrengen. In alle kantoren van Rabobank De Kempen zijn computers beschikbaar voor leden die thuis niet de gelegenheid hebben om een stem uit te brengen.

Scroll naar boven