Onze dames

Als je naar de vereniging kijkt zijn het eigenlijk vaak de mannen die op de voorgrond staan. Dat neemt niet weg dat er, al is het wat meer op de achtergrond, ook veel vrouwen actief zijn binnen de Pintewippers. Want zeg nou zelf, wij vrouwen weten ook heus wel wat feestvieren is! Een lekker drankje wordt door ons zeker niet in getuft, voor de polonaise draaien wij onze hand niet om en ook kunnen, sommige van ons, roeien als de beste!

Een tijdje terug is het idee ontstaan om de vrouwen binnen onze vereniging wat meer bij elkaar te brengen. Na een gezellige bijeenkomt waren de eerste ideeën snel geboren. We hebben shirtjes laten maken, welke we bijvoorbeeld tijdens een uitwisseling aan kunnen doen. Misschien heb je ze al wel gezien tijdens de zittingsavond, waar we met een aantal van ons gezamenlijk naar toe zijn geweest. Echt super gezellig! Zo kunnen we op een makkelijke en leuke manier laten zien dat ook wij onderdeel zijn van de vereniging.

Ook zijn we bezig om te kijken of we een aantal keer per jaar iets gezelligs kunnen gaan doen met zijn allen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld  gewoon samen een avondje wat gaan drinken of een hapje eten. Kun je een keer niet mee? Geen probleem, dan sluit je een volgende keer gewoon weer kan. Niets moet en (bijna) alles mag! Lijkt het je leukom je bij ons aan te sluiten? Leuk!! Je hoeft echt niet aan een hele boel eisen te voldoen, de enige  voorwaarde is dat je lid bent van de Pintewippers. Je kunt je bij een ieder van ons aanmelden (let op de leuke shirtjes) of stuur een mailtje naar: pintewippersvrouwen@outlook.com.

Heb je leuke ideeën voor een activiteit? Ook die horen we graag.

Dames CV de Pintewippers
Scroll naar boven