Nieuws

Carnaval is een feest van creativiteit

Carnaval in Coronatijd stelt onze creativiteit extra op de proef.
Dat was ook de gedachte van het bestuur van de Pintewippers. Een bijzondere uitdaging! Creatieve geesten werden in een hok gezet (of achter de computer aan elkaar gekoppeld) om los te gaan. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd! Mark Rutte en consorten sloegen de piketpaaltjes en daarbinnen zochten ze naar kansen en mogelijkheden voor een alternatief programma. En wie gaat dit programma in dit bijzondere jaar “smoel” geven? De Commissie Prins werd uitgedaagd om hiervoor een passende inkleuring te vinden. Een Coronaprins? Misschien een Prinses? Oud-Prinsen een rol geven? Iedere dag een ander?

Niks van dat alles! Andere tijden vragen om andere oplossingen: Carnavalsvereniging de Pintewippers presenteert:

Tsaar Tinus Tussenjaar & Tsarina Quarantina

Zij worden dit carnavalsjaar naar voren geschoven om de activiteiten van de vereniging aan te kondigen, te begeleiden, op te vrolijken en van commentaar te voorzien. Tsaar en Tsarina zijn geen onbekenden voor de Pintewippers. Achter deze Hoogheden schuilen Annemarie Schellens en Joey Nabben. Annemarie maakt al zeer lang, als danseres en trainster, deel uit van de Dansgarde en Joey is fanatiek lid van de Raad van Elf. Samen presenteren ze alweer een paar jaar de Hapertse Zittingsavonden “VUR HAOPERT, DUR HAOPERT”.

“Tsaar Tinus Tussenjaar & Tsarina Quarantina nemen, als vertegenwoordigers van het “C.V.D.M.” (Carnaval Virus Detectie Ministerie), het voortouw om het uiterst waardevolle carnavalsvirus van de Pintewippers de komende periode veilig te stellen en er daarmee voor te zorgen dat met dit carnavalsvirus Carnaval 2022 in Hapert weer als vanouds gevierd kan worden.”

Zie de bekendmaking film

Scroll naar boven