Nieuws

Gewijzigd programma Prins-bekendmaking c.v. de Pintewippers

Wie wordt de nieuwe Prins ?

De tijd gaat snel, maar er blijken meer dingen te zijn die snel veranderen. Daar waar we vorige week nog dachten dat we op zaterdagavond 20 november onze lang verwachte nieuwe Prins feestelijk zouden kunnen gaan bekend maken, weten we nu dat dit door de nieuwe Corona maatregelen helaas niet mogelijk is.

In de overtuiging dat Carnaval 2022 doorgaat en we als Pintewippers niet het risico willen lopen dat van uitstel mogelijk afstel zal komen, hebben we besloten om onze nieuwe Prins toch op zaterdag 20 november te presenteren. Niet zoals gepland op de zaterdagavond, maar in de middag. Niet in combinatie met een feestavond, maar met een beperkt aantal zitplaatsen, helaas enkel bestemd voor onze leden. Op die manier gaan we, binnen de voorschriften, de opvolger van Prins Fundamento het levenslicht laten zien. Minder groots, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn, maar niet minder carnavalesk, en vooral ook met oog voor (onze) tradities. De verrassing zal zeker niet minder groot zijn!

Het programma start om 15 uur en zal eindigen om 18 uur. De leden van de Pintewippers krijgen een uitnodiging, en zij die deze verrassing niet willen missen, dienen zich vooraf aan te melden om één van de felbegeerde zitplaatsen in de zaal te bemachtigen. Zoals gezegd; het aantal plaatsen is erg beperkt, dus wees er snel bij. En, voor iedereen die hierdoor helaas niet bij deze bekendmaking aanwezig kan zijn zal onze nieuwe Prins en zijn Adjudant natuurlijk zo spoedig mogelijk na afloop van deze middag via de sociale media en onze website (www.Pintewippers.nl) wereldkundig worden gemaakt!

Weet u wie de prinsencape dit jaar om de schouders krijgt en wilt u mee dingen naar de prijs van 25 consumptiebonnen? Stuur uw voorspelling dan voor zaterdag 20 november 12 uur naar secretariaat@pintewippers.nl

Helaas lukt het ons niet om ook de bekendmaking van de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses op deze zaterdagmiddag in het programma op te nemen. Mede om het aantal contacten gedurende deze middag te beperkten. Uiteraard zal dit op een later moment nog wel gaan gebeuren. Over deze feestelijke gebeurtenis wordt u later bericht. Ook het opnemen van Prins Fundamento in het Genootschap van Oud Prinsen zal op een later moment op gepaste wijze gaan plaatsvinden. Op deze plannen zijn we aan het broeien!

Om alles veilig en verantwoord te laten plaatsvinden, zullen we aan de ingang van Den Tref strikt controleren op het Corona Toegang Bewijs, geheel in lijn met de geldende voorschriften. Heb je jezelf aangemeld? Zorg dan dat je een QR-code bij hebt, plus een geldig legitimatiebewijs.

Vragen of opmerkingen: neem contact op met secretariaat@pintewippers.nl

Scroll naar boven