Nieuws

Kerststerren verkoop!

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van december, komen wij bij u aan de deur om mooie kerststerren te verkopen. Echter, in verband met de coronapandemie hebben we er om gezondheidsredenen voor gekozen om dit jaar geen huis aan huis verkoop van kerststerren te organiseren. Het zou wel jammer zijn als we deze traditie daardoor zouden moeten doorbreken. Jaarlijks is het bij veel inwoners van Hapert gewoon dat er tijdens de feestdagen een of meerdere mooie rode en/of witte kerststerren van de Pintewippers in de huiskamer staan. Daarom bieden wij dit jaar iedereen de mogelijkheid aan om een of meerdere kerststerren vooraf te bestellen waarna wij deze later bij iedereen in Hapert thuis bezorgen.
 
De kerststerren zijn ook dit jaar weer van hoge kwaliteit in de kleuren rood en wit. Bij aankoop hiervan steunt u het Jeugdcarnaval in Hapert en dat stelt ons in de gelegenheid om ook in de komende jaren een geweldig carnavalsprogramma voor de jeugd uit Hapert te blijven opzetten. Ook in dit bijzondere jaar, waarbij de Carnavalsfestiviteiten helaas niet mogelijk zijn, willen wij voor de jeugd in Hapert enkele leuke alternatieve activiteiten gaan organiseren. Wij zouden het dan ook bijzonder op prijs stellen als u ons ook dit jaar, door middel van de aankoop van een of meerdere kerststerren, daarbij wederom zou ondersteunen.
 
De kerststerren kosten € 3,95 per stuk en twee stuks voor € 7,50

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken kunt de kerststerren op diverse manieren tot en met uiterlijk zaterdag 5 december bestellen door onderstaande informatie aan ons door te geven:

Per e-mail naar vicevoorzitter@pintewippers.nl
Per post: invulstrook bezorgen op Molenstraat 30 in Hapert
Per Whatsapp: 06-54901434 of 06-13369759
Telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur
Telefonisch op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 14.00
 
Op zaterdag 12 december bezorgen wij de door u bestelde kerststerren bij u thuis. Dringend verzoek daarbij is dat u het verschuldigde aankoopbedrag, natuurlijk omwille van uw en onze gezondheid, gepast contant in een envelop klaar heeft liggen!
 
Bij voorbaat dank,
Bestuur c.v. de Pintewippers – Hapert.
 
Bestelformulier:
 
Naam: ………………………………………………………………………
 
Adres:……………………………………………………………………….
 
Postcode en Plaats       ………………………………………………………
 
(Mobiele) tel. nummer    ………………………………………………………
 
Hij/zij wenst:         aantal rode kerststerren:     ……………
 
                             aantal witte kerststerren:    ……………
 
Voorkeur levering op zaterdag 12 december   voormiddag  of   namiddag

Scroll naar boven