Nieuws

Loterij 2020

Op zaterdag 4 januari zijn wij in Hapert weer bij u langs geweest voor de jaarlijkse loterij. De opbrengst van deze loterij is als vanouds bestemd voor inwoners van Hapert die langdurig ziek zijn. Zij worden namelijk door ons tijdens Carnaval bedacht met een presentje in de vorm van een fruitschaal.

Evenals andere jaren zijn maakt u met uw lootjes kans op diverse prijzen, waaronder de hoofdprijs van € 225,-. Verder zijn er prijzen van € 125, € 50, € 25 (2x) en € 15 (4x). De prijs van een lot bedraagt € 0,50. De trekking van de prijzen is op 1 februari. De uitslag van de trekking zal in de PC55 en natuurlijk op de site van de Pintewippers (www.pintewippers.nl) bekend worden gemaakt.

Overigens willen wij u nu al verzoeken: kent u iemand die langdurig ziek is of in het ziekenhuis ligt en die door een bezoekje van de Prins of een afvaardiging van de Pintewippers een beetje opgepept kan worden, geef dan naam en adres door aan Henri Jansen (tel. 06-25201207) of met een mailtje naar secretariaat@pintewippers.nl zodat we met Carnaval niemand vergeten.

Bestuur c.v. de Pintewippers.

Scroll naar boven