Nieuws

Peter Tijssen nieuwe voorzitter carnavalsvereniging de Pintewippers Hapert

Tijdens een bijzondere ledenvergadering op zaterdag 21 september jl. is Peter Tijssen benoemd tot nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging de Pintewippers. De Pintewippers is een vereniging met meer dan 300 leden en organiseert naast de vele diverse carnavalsactiviteiten jaarlijks ook o.a. de Kempenoptocht en de Boerenmert in Hapert.

Na een voorzittersperiode van maar liefst 17 jaar trad Johan van de Ven terug als voorzitter. Hij blijft binnen het bestuur actief als vice-voorzitter.

Peter Tijssen is voor velen een bekende Pintewipper. Hij was bestuurslid en voorzitter van de Pintewippers van 1994 tot 2002. Ook was hij jarenlang voorzitter van de commissie Kempenoptocht. Daarnaast is hij al jaren deelnemer aan de Zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert”.

Op de ledenvergadering werd ook de uitbreiding van het bestuur en de bijbehorende nieuwe taakverdeling toegelicht. Met het toetreden van Henry van Gerwen en Lian van de Spijker is het bestuur van de Pintewippers met 10 personen op volle sterkte!

Scroll naar boven