Nieuws

Programma carnavalszaterdag!

YES, we zitten in de carnavalsweek! En we zijn er klaar voor!

Eindelijk weer carnaval zonder beperkingen, eindelijk weer het volledige programma in het carnavalsweekend! Deze week gaan we vol trots ons dag voor dag ons programma presenteren. Beginnend met carnavalszaterdag!

Zaterdagmiddag, het TOP11 Café:

Volledig nieuw in ons programma is het TOP11 Café. De hele middag gaan we de beste carnavalsnummers draaien van toen en nu! We hebben een authentieke carnavalsmiddag bedacht voor jong en oud, met dansvloer en tafels en stoelen. Als klap op de vuurpijl hebben we verschillende liveoptredens uit eigen achterban! Daarnaast maken we deze middag ook het paar van het jaar bekend! Mis de eerste TOP11 Café dus niet! We openen de deuren vanaf 13:30 en beginnen ons programma om 14:00.

Zaterdagavond, OFGEZATBAND:

We zijn erg blij dat we deze band weer mogen ontvangen! Ze hebben al vaker bewezen om de beste platen vol energie te spelen. Deze dijk van een band start hun eerste set op 20:00. Deze band kan dus ook niet missen op onze muzikale carnavalszaterdag! In de avond zullen we ook de hoogste onderscheiding van verdienste 2023 bekend maken!

Kortom: een geweldig muzikaal programma!

Scroll naar boven