Nieuws

Wie wordt de nieuwe Prins van de Pintewippers 2019?

Zaterdag 24 november rond 20:30 is het in Den Tref (prinsen)bal!
Vanavond is het zo ver. Prins Palettino neemt definitief afscheid als Prins van de Pintewippers. Hij zal worden vereeuwigd als lid van het Genootschap van Oud Prinsen van de Pintewippers. “Dun elfde van dun elfde” is al weer ruimschoots voorbij dus wordt het de hoogste tijd voor een nieuwe Prins van Hapert, Prins van de Pintewippers.

Wie krijgt zaterdag de Prinsencape om de schouders?
Grote vraag is natuurlijk; wie tovert de commissie Prins dit jaar uit de hoge hoed?. Zoals ieder jaar gonst het ook dit jaar al weer een tijdje van de geruchten in Pintewippers-kringen. Ook in het geruchtencircuit in het dorp wordt het onrustig. De tips in de PC55 doen hun werk want menigeen denkt aan de hand daarvan naam van de nieuwe Prins al weten! Het lijkt er op dat het de commissie Prins ook dit jaar weer is gelukt om velen op het verkeerde spoor te zetten.

Wie rijdt er vanaf zondag in de fonkelnieuwe Prinsenwagen?
Evenals voorgaande jaren is het de commissie Prins weer gelukt om aan de nieuwe Prins een fonkelnieuwe Prinsenwagen ter beschikking te stellen. Ongetwijfeld zal deze Prinsenwagen, een witte Volvo V40, beschikbaar gesteld door Volvo van Roosmalen, de komende dagen nog veelvuldig in Hapert worden gesignaleerd. Hebt u hem al zien staan bij mogelijke kandidaten?

Wie ontvangt de scepter van het Pintewippersrijk?
Denkt u het te weten; laat het ons dan vanavond weten bij de muntenverkoop en doe daarmee een gooi naar de 25 consumptiebonnen voor de goede voorspelling. Het avondvullende programma begint om 18.30 uur met de Jeugdprins-verkiezing en zal worden bijgewoond door de Hapertse carnavalsvereniging de Rookworsten en de Hapertse wagenbouwers van c.s. Ge Kékt Mer en Ge Wit Mer Nooit. Daarnaast zullen ook diverse carnavalsverenigingen uit de regio acte de presence geven. Tijdens de avond zullen de dansgardes van c.v. de Pintewippers hun nieuwe garde- én showdans presenteren. De muziek wordt verzorgd door dj Bart van de Vorst. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze bijzondere avond van nabij mee te maken en om samen met ons de aftrap van Carnaval 2019 te verrichten.

Tot vanavond want als u er echt over mee wil praten en kennis wil maken met de nieuwe Prins, dan moet u toch even komen kijken naar de zeker ook dit jaar weer verrassende presentatie!

Bestuur C.V. de Pintewippers – Hapert.

Scroll naar boven