Nieuws

Zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert” 2017

Alle activiteiten ter voorbereiding van Carnaval 2017 zijn al weer in volle gang want we willen er natuurlijk een geweldig ‘fisje’ van gaan maken. Carnaval bij de Pintewippers wordt traditioneel voorafgegaan door de zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert”. Het programma ziet er veelbelovend en gevarieerd uit. Ook de gezellige “after-party” staat weer op het programma.

De amusante avonden in “Den Tref” vinden plaats op Zaterdag 4 februari en zaterdag 11 februari. De aanvang van de avonden is 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt evenals voorgaande jaren € 6,-. Voor niet leden van de Pintewippers geldt bij aanschaf van 10 kaarten of meer een entreeprijsprijs van slechts € 5,- per stuk!

Kaartverkoop

Ieder die lid is krijgt een 2e kaartje gratis: Onze vereniging kent vele leden die ons al vele jaren trouw zijn en vaak bereid zijn een handje mee te helpen. Als dank daarvoor bieden wij ieder lid een 2e kaartje gratis aan voor de zittingsavonden. Dit aanbod is echter alleen geldig tijdens de voorverkoop voor de leden.
De voorverkoop vindt plaats op: Dinsdag 10 januari van 19.00 tot 20.30 uur in Den Tref. Vanaf woensdag 25 januari zijn de resterende kaarten verkrijgbaar bij Novy -’t Bazarke en Gemeenschapshuis “Den Tref”.

Leden, woonachtig buiten Hapert, kunnen kaarten bestellen door een mail te sturen naar coza@pintewippers.nl. In deze mail dien je duidelijk je naam, de gewenste datum, en het aantal kaarten te vermelden. De kaartjes kun je dan tegen betaling voor aanvang van de avond afhalen bij de entree.

We zien je bij de zittingsavonden!

Scroll naar boven