Nieuws

Zittingsavonden 2019!

Carnaval bij de Pintewippers wordt traditioneel voorafgegaan door de zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert”.  Zo hebben we ook dit jaar opnieuw twee geweldige zittingsavonden op het programma staan. Mooie avonden vol met een variëteit aan optredens; van dans tot tonpraters. Avonden die een samenkomen zijn van diverse gezelschappen uit Hapert.

Kortom; avonden die een goede opwarmer zijn voor het naderende carnaval. Met enkele nieuwe spetterende acts in de voorgaande jaren, zijn de verwachtingen voor de zittingsavonden 2019 erg hoog. Met een combinatie van diverse groepen die jaarlijks terugkomen en tal van vernieuwende elementen zullen deze verwachtingen echter meer dan waargemaakt worden. Door de grote variëteit in de acts en de bevlogenheid van de deelnemers zijn we erg trots op deze gezellige avonden.

De amusante avonden in Den Tref vinden plaats op 9 en 16 februari 2019.

De aanvang van de avonden is 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt evenals voorgaande jaren € 6,-. Bij aanschaf van tien kaarten of meer, geldt een prijs van slechts €5,- per kaart.

Leden van de Pintewippers kunnen in de voorverkoop één kaart gratis krijgen bij aankoop van ten minste één kaart. De voorverkoop vindt plaats op 15 januari 2019 in Den Tref. Kaarten zijn daarna vrij verkrijgbaar in Den Tref en bij de Novy in Hapert tegen bovenstaande tarieven.

Zelf meedoen? Dat kan ook! Meld je voor 11 december 2018 aan via onderstaande link en er wordt snel contact met je opgenomen. Vragen of twijfel over deelname? Mail naar coza@pintewippers.nl of kom langs op de inloopavond op 13 november 2018, vanaf 20:30 uur in Den Tref.

Aanmelden gaat via hier.

Scroll naar boven