“Vur Haopert, dur Haopert”

Carnaval bij de Pintewippers wordt traditioneel voorafgegaan door de zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert”. In 2023 vinden de zittingsavonden op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari plaats in de MFA, inclusief een nieuw concept: “Happen & Grappen”. De zittingsavonden zullen niet alleen gevuld zijn met een variëteit aan optredens, maar ook met 6 verschillende soorten hapjes door de hele avond door. Hierbij kunt u denken aan de welbekende bittergarnituur, een puntzakje friet, een sateetje, maar ook aan de onmisbare borrelnootjes.

LET OP: BEIDE ZITTINGSAVONDEN ZIJN UITVERKOCHT! 

Op het programma staan niet alleen een aantal tonpraters van buiten Hapert, maar ook enthousiaste dorpsbewoners met hun jaarlijkse bijdrage aan de avond.
Tonpraters zaterdag 28 januari: Harm Swaanen & Jack Vosters
Tonpraters zaterdag 4 februari: Harm Swaanen & Hans Keeris (Brabants Kampioen Tonpraoten 2023)
Hapertse acts voor beide avonden: UGHODA, De Eenakter, ’t Benkske, de Oud Prinsen, MWNOZTW, Pintewippers Dansgarde en Duo dans Sence.

Vanaf 19.30 kun je inlopen, het programma begint om 20.00 uur in de grote zaal van de MFA.

Een kaartje kost € 12,50 en is inclusief de 6 verschillende hapjes. Aan de deur kost een kaartje € 13,50. Bij aanschaf van 10 kaartjes of meer, krijg je € 1,- korting per kaartje!

BEIDE ZITTINGSAVONDEN ZIJN UITVERKOCHT! 

Impressie Zittingsavond

Scroll naar boven